INFRAPANEL FŰTÉSAZ ENERGIATAKARÉKOS MEGOLDÁSINFRAPANEL FŰTÉS

AZ ENERGIATAKARÉKOS MEGOLDÁS
Az infra fileűtés teljesen megváltoztatja mindazt, amit eddig a fileűtésről gondoltál.
A hagyományos fűtéstől eltérően nem okoz állandó légáramot; egyenletesen fileűtött és kényelmesebb helyet teremt.

Infra, megváltoztatja a fűtésről alkotott elképzelésedet.

Az infra fileűtés otthonod felmelegítésének a leghatékonyabb módja.
Stílusos és vékony fileűtőpaneljeink minden egyes szobát egyedileg fileűtenek, melyek kiegészítik a ház berendezését. Lehet diszkrét fehér panel, tükör, vagy akár üveg infrapanel. Az alábbi interaktív házzal ötletet meríthetsz, hogy hogyan kombinálhatod a fűtési megoldásainkat vagy megtekintheted a teljes választékot is.

Time periodékeink
Az infrapanelek vízuálisan kevésbé felismerhető fűtési termékek, hisz megtévesztésig hasonlítanak a hagyományos tükörhöz, egy üveg felülethez vagy akár részben beleolvadnak környezetükbe álmennyezet vagy egy fali elem varietyájában. Általunk forgalmazott infrapanel termékekre jellemző a letisztult forma, a layout-os megjelenés. Energiatakarékos felhasználásuknak köszönhetően, 60 %-os megtakarítás mellett, átlagosan 98%-ben adják át a hőt otthonunknak. Előnyei közé tartozik, hogy könnyen felszerelhető és az otthon lakberendezési kiegészítőjeként is funkcionál.

Termékeink one hundred% -ban természetes fűtés examünk és jólétünk számára, hisz az emberi check számára, az infravörös hullámok általi hő sokkal expressionészetesebb és előnyösebb, mint a hagyományos konvekciós fileűtőberendezések által kibocsájtott.

Miért gazdaságosabb az infrapanel fileűtés a hagyományos fűtéseknél?
Az infrapanel teljes mértékben kihasználja előnyeit, brain a modern, jól szigetelt új lakásoknál, a régebbi épületeknél, valamint a nem fileűtött, kevésbé használt helyiségekben infrapanel egyaránt, mivel jelentős költségmegtakarítást eredményez. Napelemes rendszerrel kombinálva a fűtés költsége jelentősen redukálható vagy teljes mértékben kiiktatható.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “INFRAPANEL FŰTÉSAZ ENERGIATAKARÉKOS MEGOLDÁS”

Leave a Reply

Gravatar